Site Web WordPress Bucuresti

Site Web Prezentare WordPress CMS

WordPress este o fabrică care realizează pagini web, stochează conținut și permite utilizatorului să creeze și să publice pagini web, fără a necesita nimic dincolo de un domeniu și un serviciu de găzduire.

Cel mai folosit Content Management System (CMS)

De ce WordPress?

WordPress (WP, WordPress.org) este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) gratuit și open-source scris în PHP și asociat cu o bază de date MySQL sau MariaDB. Funcțiile includ o arhitectură de pluginuri și un sistem de șabloane, denumit în WordPress ca teme. WordPress a fost creat inițial ca un sistem de publicare a blogurilor, dar a evoluat pentru a sprijini alte tipuri de conținut web, inclusiv liste de discuții și forumuri mai tradiționale, galerii media, site-uri de membru, sisteme de management al învățării (LMS) și magazine online.

 

WordPress este utilizat de peste 60 de milioane de site-uri web, inclusiv 33,6% din primele 10 milioane de site-uri web din aprilie 2019, WordPress este una dintre cele mai populare soluții de sistem de gestionare a conținutului utilizate. WordPress a fost, de asemenea, utilizat pentru alte domenii de aplicații, cum ar fi sistemele de afișare omniprezente (PDS).

Site Web WordPress Bucuresti

UX Design

Ce este UX? Proiectarea experienței utilizatorului (UXD, UED sau XD) este procesul de îmbunătățire a satisfacției utilizatorului cu un produs prin îmbunătățirea utilizabilității, accesibilității și plăcerii oferite în interacțiunea cu produsul. Proiectarea experienței utilizatorului cuprinde proiectarea tradițională interacțiune om-computer (HCI) și o extinde prin abordarea tuturor aspectelor unui produs sau serviciu percepute de utilizatori.

Site Web WordPress Bucuresti
4Tech Digital Marketing Bucuresti

Un designer UX utilizează un proces în cinci pași pentru a asigura satisfacția utilizatorului:

CREARE SITE WEB

Aplicații Mobile WordPress

Aplicațiile de telefon pentru WordPress există pentru WebOS, Android, iOS (iPhone, iPod Touch, iPad), Windows Phone și BlackBerry. Aceste aplicații, proiectate de Automattic, au opțiuni precum adăugarea de noi postări și pagini de blog, comentarii, moderarea comentariilor, răspuns la comentarii în plus față de capacitatea de a vizualiza statisticile.

WordPress WooCommerce

Doriți un site de comerț electronic WordPress. WordPress are acum un deceniu și este încă campionul în vigoare pentru gestionarea site-urilor cu o mulțime de conținut. Dacă intenționați să urmăriți o strategie de marketing SEO sau de conținut pentru afacerea dvs., WordPress este singura alegere legitimă pentru site-ul dvs.