Site Web AMP Bucuresti

Site Web Prezentare AMP CMS

AMP inițial un acronim pentru Accelerated Mobile Pages este un cadru HTML open source dezvoltat de AMP Open Source Project. Acesta a fost inițial creat de Google ca concurent la Facebook Instant Articles și Apple News.

Site Web AMP Bucuresti

De ce AMP?

AMP a fost anunțat pentru prima dată pe 7 octombrie 2015. După o perioadă de previzualizare tehnică, paginile AMP au început să apară în rezultatele căutării mobile Google în februarie 2016. AMP a fost criticat inițial pentru că ar putea oferi Google control suplimentar asupra internetului. Proiectul AMP a anunțat că va trece la un model de guvernanță deschisă la 18 septembrie 2018.

Navigare Rapida Pentru Telefoane Mobile

AMP este optimizat pentru navigarea pe mobil și este destinat să ajute încărcarea mai rapidă a paginilor web. Paginile AMP pot fi stocate în cache de un CDN, cum ar fi Microsoft Bing sau cache-urile AMP ale Cloudflare, care permit ca paginile să fie difuzate mai rapid.

Site web București
4Tech Digital Marketing Bucuresti
Site Web WordPress Bucuresti

WordPress E-Commerce

Doriți un site de comerț electronic WordPress. WordPress are acum un deceniu și este încă campionul în vigoare pentru gestionarea site-urilor cu o mulțime de conținut. Dacă intenționați să urmăriți o strategie de marketing SEO sau de conținut pentru afacerea dvs., WordPress este singura alegere legitimă pentru site-ul dvs.