Magazin Online PRESTASHOP Bucuresti

Magazin Online PrestaShop CMS

În întreaga lume, peste 300.000 de magazine de comerț electronic rulează pe tehnologia PrestaShop. Compania a primit, de asemenea, premiul CMS Critic 2016 pentru cel mai bun software de comerț electronic.

Magazin Online PRESTASHOP Bucuresti

PrestaShop este una dintre cele mai bune platforme de comerț electronic.

De ce PrestaShop?

Comerțul electronic este actualul cuvânt cheie din lumea online. Motivul din spatele acestui fapt este că aproape toți proprietarii de afaceri și noii antreprenori în devenire își înființează propriile magazine de vânzare cu amănuntul online și își vând produsele și, ulterior, primesc plăți pentru aceste produse online.

Dar pentru ca o astfel de afacere cu magazin online să obțină succes și profit monetar, este foarte important ca magazinul să nu rămână în urmă în niciun aspect și să ofere cumpărătorului online sau clientului cea mai bună experiență de cumpărare vreodată. Și pentru ca acest lucru să se întâmple, calitatea și calibrul platformei de comerț electronic utilizate pentru a vă construi magazinul online de vânzare cu amănuntul ar trebui să fie supreme.

Chiar dacă există multe platforme de comerț electronic pe care le puteți folosi pentru a vă construi magazinul online, PrestaShop iese în evidență strălucit din mulțime !!

Magazin Online PRESTASHOP Bucuresti

Mobile & Multi-Device

PrestaShop este extrem de ușor de utilizat pentru mobil și acest lucru vă ajută să rămâneți aproape și în contact cu clienții dvs., indiferent unde aparțin. Șablonul implicit al PrestaShop vine cu un coș de cumpărături optimizat pentru mobil, datorită căruia magazinul dvs. va funcționa eficient pe toate dispozitivele mobile. Acest lucru vă va ajuta vânzările și afacerea online, deoarece clienții vor putea naviga și cumpăra produsele din magazinul dvs. oricând și de oriunde.

Magazin Online PRESTASHOP Bucuresti
4Tech Digital Marketing Bucuresti
CREARE SITE WEB

E-Commerce - WooCommerce

Doriți un site de comerț electronic WordPress. WordPress are acum un deceniu și este încă campionul în vigoare pentru gestionarea site-urilor cu o mulțime de conținut. Dacă intenționați să urmăriți o strategie de marketing SEO sau de conținut pentru afacerea dvs., WordPress este singura alegere legitimă pentru site-ul dvs.