4Tech fiind cea mai bună companie de dezvoltare web si promovare online din Malta, acum oferind servicii de realizare site si promovare online in București, Romania sau International. 

Servicii profesionale de creare site in Bucuresti

4Tech - Creare site prezentare personalizat

Pornind de la consultanță, dezvoltare, întreținere și asistență, creăm dezvoltare front-end personalizată pentru a furniza site-uri web care răspund și îndeplinesc cerințele afacerii dvs. Echipa 4Tech creare site folosește cele mai noi tehnologi UI/UX pentru a spori securitatea și a simplifica site-ul web pentru a spori experiența utilizatorului.

Serviciile noastre web includ atât dezvoltarea front-end, cât și back-end. Indiferent dacă este vorba de actualizarea unui site web existent sau de arhitectură a unui site web pentru întreprinderi, dezvoltatorii 4Tech sunt în fața provocării cu cele mai bune soluții.

4Tech - Creare site pentru magazin online personalizat

Dezvoltatorii noștri au cunoștințe aprofundate în dezvoltarea comerțului electronic și, prin urmare, oferim cele mai bune portaluri de comerț electronic (B2C sau B2B) și implementăm tot felul de software pentru coșul de cumpărături și gateway-uri de plată disponibile pe piață.

4Tech oferă cele mai bune practici din industrie și principii agile pentru a crea soluții de backend web ușor funcționale, care să se potrivească cel mai bine cerințelor companiei dvs.

In același timp încurajam clienții existenți și viitori să își mențină site-urile în mod regulat. 4Tech oferă servicii de mentenanța pentru orice platforma e-Commerce creata pentru dumneavoastră. De asemenea, vă reproiectăm site-ul web la cererea dumneavoastră pentru a se potrivi obiectivelor si oferim asistență tehnică instantanee online.

PORTOFOLIU

Realizare Site in Bucuresti

Old Town Hotel Bucharest

Realizare Site in Bucuresti

Holistic Security Europe

Realizare Site in Bucuresti

Pilates Malta