Creare Site Bucuresti

CREARE WEBSITE BUSINESS

Pachetul ‚’’Business’’ pune la dispoziția dumneavoastră un site web de prezentare la cheie cu toate opțiunile disponibile si necesare in 2020 si preconizate in 2021.

4Tech Digital Marketing Bucuresti

WEBSITE DESIGN

Cream folosind ultimele tendințe in UI/UX design pentru un site web atrăgător, ușor de folosit cu scopul de a crea o experiența plăcută si unica clienților dumneavoastră

MULTI-DEVICE RESPONSIVE

De ce aveți nevoie de un site web receptiv pe mai multe dispozitive: în 2015, Google a început să favorizeze site-urile web care erau compatibile cu dispozitivele mobile, clasându-le mai sus decât site-urile web care nu au fost concepute în mod responsiv.

Site-urile web responsive pot detecta pe ce platformă este utilizat site-ul web și pot adapta aspectul în funcție de dimensiunea ecranului.

4Tech Digital Marketing Bucuresti
4Tech Digital Marketing Bucuresti

ADMINISTRARE

Un site modern si competitiv va fi prevăzut cu toate ustensilele sa va faciliteze orice modificare, sau tranzacție pentru magazinele online intr-un mod cat mai eficient.

Toate platformele pe care vi le punem la dispoziție sunt prevăzute cu panou de comanda si monitorizare atât pentru administratori cat si pentru promoteri sau manageri de magazin online.

OPTIMIZARE SEO

De ce ai nevoie de optimizare pentru motoarele de căutare Google (SEO): SEO nu mai este opțional. De fapt, este obligatoriu, mai ales dacă rulați un site comercial.

SEO cuprinde o serie de sarcini care determină în cele din urmă locul în care site-ul dvs. web se situează pe motoarele de căutare pentru un anumit cuvânt cheie.

4Tech Digital Marketing Bucuresti
4Tech Digital Marketing Bucuresti

ALTE SERVICII

CREARE SITE WEB

Creare Website Business Plus

Aveți o afacere la scala internaționala? Cu pachetul ‚ ’’Business Plus’’ veți avea un website ‚’’Multi-Language’’ cu toate opțiunile de care aveți nevoie si cu care veți reuși in cele mai competitive piețe.

Digital Marketing Bucuresti

INFORMARE

Stați informați cu cele mai noi trenduri in Web Design & Promovare

Website Design Bucuresti

PROMOVARE

Va punem la dispoziție toate uneltele de promovare Google & Social Media.

Website Design Bucuresti

PRETURI

Vizitați oferta noastră de preturi sau contactați-ne pentru orice proiect doriți sa realizați.